fbpx

Vacatures bij Interchemie
in Venray

Check openstaande vacatures, ontmoet onze collega’s en krijg een indruk van onze bedrijfscultuur

Ingevulde vacatures bij Interchemie in Venray

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Theo Creemers

Voorbereider

"Met goede zin kom ik naar het werk en met goede zin ga ik naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Bedrijfsprofiel

Interchemie werken 'de Adelaar'

Interchemie werken ‘De Adelaar’ B.V. is op 10 januari 1979 opgericht in Castenray. Begonnen vanuit een nederig begin levert Interchemie nu diergeneeskundige producten zoals diergeneeskundige medicijnen, supplementen en desinfectiemiddelen aan partners wereldwijd.

We leveren onze producten aan zorgvuldig geselecteerde distributeurs wereldwijd in Europa, Azië, Afrika, Zuid Amerika en het Midden-Oosten. Interchemie produceert volgens GMP en GMP+ richtlijnen.

Interchemie heeft drie productie faciliteiten met 12 productielijnen, namelijk: injecteerbare middelen, orale vloeistoffen, en wateroplosbare poeders. 

Interchemie heeft een zeer hoge standaard kwaliteit bereikt door continue nieuwe producten te onderzoeken en te ontwikkelen. Alleen door onze productielijn te verbeteren kunnen we de gezondheid van dieren blijven bewaken.