fbpx

Interview met Voorbereider

Ontmoet Theo Creemers

Hoe is het om bij Interchemie te werken?

Ik vind het mooi om hier te werken, we hebben te maken met mooie uitdagingen. Met goede zin kom ik naar het werk en met goede zin ga ik naar huis. Bij Interchemie kan ik mezelf zijn en voel ik me thuis. Er is een goede sfeer onderling en je wordt gewaardeerd.

Hoe zou je Interchemie als werkgever omschrijven

Interchemie is een sterk groeiend bedrijf. We kennen geen stilstand en er zit altijd vooruitgang in. Ik vind het een heel mooi bedrijf wat goed in elkaar zit, ik heb niks te klagen!

Waarom ben je gaan werken bij Interchemie.

Ik ben 8,5 jaar geleden bij Interchemie gekomen via een collega van mijn vrouw. Daarvoor heb ik 23 jaar gewerkt bij een steenfabriek en een tussenstop van 1 jaar gehad bij een papierbedrijf, maar dat was niet mijn ding. Toen ben ik hier terecht gekomen.

Waarom werk je er nog steeds?

Ik zit hier enorm op mijn plaats, er is altijd wat te doen en het is nooit vervelend. Ik vind het prettig om hier te werken. Wat ik ook fijn vind is dat ik met alle collega’s te maken heb. Vanaf de planning tot QESH tot productie, ik heb met iedereen van doen. 

Wat kan je de sollicitanten vertellen over de functie Voorbereider?

Het is erg afwisselend werk, want elke dag is anders. Je moet kunnen schakelen en je moet ook erg nauwkeurig kunnen werken. Binnen de kaders kan je vrij zelfstandig werken en zelfstandig uitvoeren.