fbpx

Venray, Nederland

Fulltime

Volop ontwikkelingen

QA Specialist / QA Officer

Ben je iemand die voldoening haalt uit het optimaliseren van processen, die de finesses van kwaliteit en compliance niet alleen begrijpt maar ook met passie uitdraagt? Voel je je thuis in een dynamische omgeving waar jouw oog voor detail en je vermogen om anderen mee te nemen in jouw visie op kwaliteit een verschil maken? Als je het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, dan nodigen we je uit om verder te lezen. Bij Interchemie krijg je de ruimte om je stempel te drukken op de kwaliteit die we met trots aan onze klanten leveren.

Jouw baan

Als Quality Assurance Officer ben jij de hoeksteen van ons streven naar excellentie. Je begint je dag met een nauwgezette controle van de recente batch records, je oog valt direct op details die anderen misschien over het hoofd zien. Je krijgt een diep gevoel van voldoening wanneer je ontdekt dat alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen en wettelijke vereisten zoals GMP en GMP+ verloopt.

Jij voelt je autonoom in je rol, en dat geeft je een enorm gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de organisatie. Deze autonomie stelt je in staat om gedetailleerde procedures te creëren die de organisatie naar een hoger niveau tillen. Je werkt nauw samen met collega’s uit verschillende afdelingen, je brengt je eigen expertise in om te zorgen voor synergie en samenhang. Je bevindt je in het hart van een goed geoliede machine en voelt hoe elke kleine verbetering die je aanbrengt, de efficiëntie van het geheel verhoogt.

Naast het opstellen van procedures en het beoordelen van records, ligt de verantwoordelijkheid voor het vrijgeven van grondstoffen, verpakkingen en bedrukte materialen bij jou. Jouw handtekening is meer dan een formaliteit; het is een stempel van goedkeuring die getuigt van een rigoureus proces dat iedereen kan vertrouwen.

Je draagt actief bij aan de cultuur van continue verbetering binnen het bedrijf. Door je detailgerichte aanpak en verantwoordelijkheidsgevoel zijn jouw voorstellen en verbeteringen in lijn met onze gezamenlijke doelstellingen op het gebied van kwaliteit en compliance. Je wordt gewaardeerd om je vermogen om de processen vanuit een kritisch en analytisch perspectief te benaderen, en dit alles terwijl je de menselijke aspecten van teamwerk en samenwerking niet uit het oog verliest.

Jouw werkzaamheden als QA Officer:

 • Ontwikkelen en beheren van gedetailleerde kwaliteitsprocedures, werkinstructies, CAPA’s, Change control, PQR’s en validatieprogramma’s en documentatie, met naleving van wettelijke en bedrijfsnormen.
 • Uitvoeren van diepgaande analyses van batch records, met een focus op GMP+ eindproducten, om eventuele afwijkingen te identificeren en te corrigeren.
 • Plannen, coördineren en uitvoeren van grondige interne en externe audits, met gedetailleerde rapportage en follow-up acties.
 • Review en vrijgave van grondstoffen, verpakkingen en bedrukte materialen na een strikt controleproces.
 • Beheer en continue verbetering van het Quality Management System (QMS) met inbegrip van het up-to-date houden van kwaliteitsprocedures en -documentatie.
 • Ontwikkeling en uitvoering van trainingstrajecten gericht op kwaliteitsbewustzijn en -compliance binnen de organisatie.
 • Risicobeoordeling van nieuwe en bestaande processen, leveranciers en producenten, en het nemen van passende maatregelen om risico’s te minimaliseren.
 • Mede-onderhouden van Stoffenmanager®.Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming, actief in het produceren en wereldwijd verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Met productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen en een hoofdkantoor in Waalre, bieden we een gestructureerde werkomgeving waar kwaliteit en compliance de boventoon voeren.

Kernwoorden voor onze fabriek in Venray zijn samenwerking, continu verbeteren en menselijkheid. Bij ons krijg je de ruimte voor eigen inbreng, maar altijd binnen een helder kader van (kwaliteits-)richtlijnen en gestandaardiseerde processen. We bieden de nodige ondersteuning om je werkzaamheden met een gerust hart uit te voeren. Hierdoor is er bij ons een goede balans tussen autonomie en gestructureerd werken.

Iedereen wordt actief betrokken bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf, en je mening telt. Wil je een eerstehands indruk krijgen van onze organisatie? Bezoek jobs.interchemie.com voor vacatures en interviews met je toekomstige collega’s, zoals plantmanager Robert.

Dennis Rooijmans

Supervisor QC

"Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Marktconform salaris
 • Uitdagende en brede functie
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Uitbreiding en verdieping van je kennis en vaardigheden
 • Goed pensioenplan

We vragen

 • Een afgeronde master- of bacheloropleiding in een life science-veld
 • Kennis en ervaring met kwaliteitssystemen is een pré
 • Kennis van GMP en/of GMP+ is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal
 •  

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu