fbpx

Interview met QC Supervisor Dennis Rooijmans

Ontmoet Dennis Rooijmans

Hoe is het om voor Interchemie te werken? 

Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen. Dat vind ik leuk. Interchemie is een relatief klein bedrijf en kent daardoor korte lijnen. Iedereen heeft nauw contact met elkaar, ook afdelingen onderling.  Eigenlijk kent iedereen elkaar en dat vind ik erg waardevol.

 

Hoe zou je Interchemie als werkgever omschrijven?

Ik omschrijf  Interchemie als een werkgever waar persoonlijk een kernwaarde is. Je wordt meegenomen in de doelstellingen en uitdagingen van het bedrijf. Tijdens de kerst kregen we een presentje en daar zat een persoonlijk gedichtje bij die de plant manager voor iedereen had gemaakt, Dat soort persoonlijke dingen maakt het een erg fijne werkgever. Je hoort er echt bij. 

 

Waarom ben je bij Interchemie gaan werken? Waarom werk je er nog steeds? 

Het klinkt niet zo mooi, maar de reistijd was een stuk minder in vergelijking met mijn vorige baan, dat was de eerste aanzet,  haha. Tijdens de sollicitatiegesprekken klikte het eigenlijk meteen. Het gesprek was open en eerlijk. We keken elkaar in de ogen en niemand hoefde ergens omheen te draaien. Ik had meteen het gevoel dat ik kon zeggen wat ik dacht en voelde. Dat is ook één van de redenen dat ik hier nog steeds met erg veel plezier werk. 

 

Kun je de sollicitanten wat vertellen over de functies Chemisch analist en Validatie Specialist?

Het zijn leuke functies in een leuk team van 10 collega’s. Je wordt op een goede manier uitgedaagd. Daarnaast zijn we een team dat zich voortdurend ontwikkelt.  We proberen onszelf en ons werk samen  naar een steeds hoger niveau te tillen. Het werk is routinematig, maar daarbinnen ook heel gevarieerd. Zo heb je eigenlijk elke dag wel nieuwe uitdagingen.