fbpx

Venray, Nederland

Direct Vast Contract

€2410,- / €3150,-

Proces Operator

Loop je er wel eens tegenaan dat je creativiteit, ideeën en inzet niet gezien of gewaardeerd worden? Hoe enorm zonde is dat? Die vrijheid proberen wij te behouden en zelfs aan te moedigen. Dit past binnen de filosofie van Interchemie. Je krijgt meteen een vast contract, salaris tussen €2410,- en €3150,- en mogelijkheden om je (volgende) Vapro te halen.

Je Functie

Samen met een collega werk je aan de vloeistoffen of poeder lijnen. Daar worden onze producten vermengt en verpakt. In onze organisatie heb je veel vrijheid om machines en processen nog efficiënter en beter te maken. Wij streven naar Operational Excellence. 

We produceren onder zeer strenge regels en voorschriften zoals GMP en GMP+. Zo worden alle grondstoffen die binnenkomen eerst in quarantaine geplaatst en onderzocht of ze voldoen aan eisen en richtlijnen. En je werkt met een aantal Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) om jezelf èn de producten goed te beschermen.

Je produceert bij ons strak volgens recepten. De werkvoorbereiders zetten de goedgekeurde ingrediënten klaar zodat jij en je collega’s die kunnen vermengen en verpakken. Als operator ken jij de machine, weet je hoe je er iets extra’s uit kan kietelen en los je kleine storingen zelf op. Als een machine niet goed loopt hoor en voel jij dat. 

Wij werken met 2 ploegen van 6.00 – 15.00 en van 14.45 tot 23.45. Je werkt samen met 2-4 productiemedewerkers aan de lijn. 

Belangrijke taken

 • Doseren van de grondstoffen (verpakkingen tot 25 kg.) volgens een voorgeschreven recept.
 • Volgen van het productieverloop en indien nodig hier de juiste acties op nemen.
 • Het goed invullen van de productieformulieren.
 • Afvullen en afwerken van de eindproducten in de juiste verpakkingen.
 • Uitvoeren van eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.
 • Ingrijpen bij machinestoringen.
 • Schoonhouden van de apparatuur, werkplekken en productieruimten.
 • Werken volgens strenge kwaliteitseisen

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons hoofdkantoor in Waalre beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een eerstehands indruk krijgen van ons bedrijf? Check op jobs.interchemie.com de vacature en daarbij interviews met een van onze teamleiders en plantmanager.

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Theo Creemers

Voorbereider

"Met goede zin kom ik naar het werk en met goede zin ga ik naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Salaris range €2410,- / €3150,- (o.b.v. 40u incl ploegentoeslag)
 • Meteen vast contract
 • (persoonlijke) ontwikkeling

We vragen

 • Ervaring als operator
 • Vapro A of B is een pré, maar die kan je ook bij ons behalen.

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu