fbpx

Venray, Nederland

Direct Vast Contract

€2410,- / €3150,-

Voorbereider

Loop je er wel eens tegenaan dat je creativiteit, ideeën en inzet niet gezien of gewaardeerd worden? Hoe enorm zonde is dat? Die vrijheid proberen wij te behouden en zelfs aan te moedigen. Dit past binnen de filosofie van Interchemie. Je krijgt meteen een vast contract en een salaris tussen €2410,- en €3150,-.

Je Functie

Als voorbereider verzamel je de juiste grondstoffen voor onze eindproducten. Je doet de voorbereiding van de batches die door de afdeling productie verwerkt moeten worden. Je neemt monsters voor het laboratorium en voert controles uit. In onze organisatie heb je veel vrijheid om processen nog efficiënter en beter te maken

Wij produceren strak volgens beproefde recepten. Jij zet de goedgekeurde ingrediënten klaar zodat de operators en productiemedewerkers die kunnen vermengen en verpakken. Wij werken met 2 ploegen van 6.00 – 15.00 en van 14.45 tot 23.45. 

We produceren onder zeer strenge regels en voorschriften zoals GMP en GMP+. Zo worden alle grondstoffen die binnenkomen eerst in quarantaine geplaatst en onderzocht of ze voldoen aan eisen en richtlijnen. En je werkt met een aantal Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) om jezelf èn de producten goed te beschermen.

Belangrijke taken

 • Om de productieafdeling goed aan het werk te houden zorg jij dat de batches op tijd klaar staan
 • Jij bent nauwkeurig, gaat voor de beste kwaliteit en kunt in een zelfstandige functie de juiste beslissingen nemen
 • Jij zorgt voor de juiste registraties van de producten die je onder handen genomen hebt, zowel op papier als digitaal
 • Omdat er af en toe ook met verpakkingen tot 25 kg gewerkt moet worden moet je er niet vies van zijn om fysiek aan te pakken. We zoeken dan ook een harde werker
 • Schoon en opgeruimd houden van je werkomgeving
 • Werken volgens strenge kwaliteitseisen

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons hoofdkantoor in Waalre beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een eerstehands indruk krijgen van ons bedrijf? Check op jobs.interchemie.com de vacature en daarbij interviews met een collega werkvoorbereider en plantmanager. 

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Theo Creemers

Voorbereider

"Met goede zin kom ik naar het werk en met goede zin ga ik naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Salaris range €2410,- / €3150,- (o.b.v. 40u incl ploegentoeslag)
 • Meteen vast contract
 • (persoonlijke) ontwikkeling

We vragen

 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar, parttime is bespreekbaar;
 • Ervaring met soortgelijk werk is niet nodig, maar is wel een pré

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu