fbpx

Venray, Nederland

Kwaliteitslab

Gave projecten

Validatiespecialist

Door het analyt te onderwerpen aan de polariteit van mobiele en stationaire fasen, onthul je geheimen die verborgen zitten in de monsters en toon je hun ware identiteit met exacte precisie. Met jouw kritische blik herken je de helderheid, chemische zuiverheid, relatieve dichtheid en pH-waarde. Terwijl de producten een grondige analyse ondergaan, is de conclusie duidelijk: ze voldoen aan alle eisen. Goed gedaan! Kom bij de Interchemie familie als Validatiespecialist en zet je wetenschappelijke reis voort in deze functie die bestaat uit 50% validatie werkzaamheden en 50% routine vrijgifte analyses.

Je Functie

Je werkt met een professioneel team van circa 10 wetenschappers in ons chemisch analyse lab. Jij en je collega’s checken of elke batch diergeneeskundige producten aan de eisen voldoet. Zonder jullie waardevolle rapportages wordt er niets vrijgegeven en verlaat geen product onze fabriek. Waar je collega’s zich bezig houden met de routine analyses, houd jij je vooral bezig met alle methode validaties die daarbij horen. Jij ontwikkelt en valideert onze meetmethodes, procedures en werkinstructies. Omdat een van onze collega’s een ander carrièrepad heeft gekozen, zoeken we jou als ons nieuwste wetenschappelijke aanvulling. 

In jouw functie ben je veel in contact met stakeholders van andere afdelingen zoals QESH, Regulatory Affairs en productie. Samen met onze andere validatie specialist ben je verantwoordelijk voor de validatie planning binnen ons mooie bedrijf. 

Jouw ervaring met chemische analyse en methode ontwikkeling wordt onderbouwd door solide theoretische kennis. Ervaring met HPLC is voor deze functie een absolute must. Je komt terecht in een team waarin we zelfstandig werken, maar ook het teamverband zwaar weegt. We zijn hardwerkende rationele personen met twee benen op de grond. 

Verantwoordelijkheden als Validatie Specialist. 

 • Overzicht en tijdslijnen bewaken van validaties
 • Het opstellen van werkinstructies en validatie protocollen 
 • Zelfstandig uitvoeren van validaties
 • Ondersteunen ten behoeve van de vrijgave van grondstoffen, eindproducten en stabiliteitsstudies
 • Opstellen van rapportages conform GMP en GMP+ regelgeving;
 • Deelname aan optimalisatie- en kwalificatie projecten;
 • Lab schoon en netjes houden

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons hoofdkantoor in Waalre beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een eerstehands indruk krijgen van ons bedrijf? Check op jobs.interchemie.com de vacature en daarbij interviews van je toekomstige collega’s.

Dennis Rooijmans

Supervisor QC

"Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Zelfstandige functie waarin geen dag hetzelfde is 
 • Zeer vaardig team en kwalitatieve apparatuur
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Uitbreiding en verdieping van je kennis en vaardigheden

We vragen

 • HBO (analytische) Chemie
 • Ervaring met High Performance Liquid Chromatography (HPLC) is een must
 • Kennis en ervaring met methode ontwikkeling
 • Kennis van procedures en rapportages in een GMP en/of GMP+ omgeving is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu