fbpx

Venray, Nederland

Fulltime

Volop ontwikkelingen

QESH Officer

Ben je een pas afgestudeerde life science professional op zoek naar een rol met betekenis of klaar om terug te keren naar de werkvloer in een belangrijke rol? Word lid van ons QESH-team als QESH Officer en werk aan belangrijke aspecten zoals kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid. Start of vervolg je loopbaan met een impact.

Jouw baan

Als kwaliteitsmedewerker of QESH Officer ben jij een van de drijvende krachten achter kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid. Elke ochtend start je vol enthousiasme, klaar om impact te maken op de werkvloer en als lid van het QESH-team. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat onze processen soepel verlopen en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en wettelijke vereisten zoals GMP en GMP+. In deze dynamische functie schakel je soepel tussen het opstellen van gedetailleerde procedures, het beoordelen van batch records en het vrijgeven van grondstoffen. 

Naast deze taken voer je interne audits uit om te waarborgen dat onze afdelingen aan de hoogste kwalificatienormen voldoen. Het vrijgeven van grondstoffen, verpakkingen en bedrukte materialen is een verantwoordelijkheid die op jouw schouders rust. Je zorgt ervoor dat alles voldoet aan onze strenge kwaliteitsstandaarden voordat ze worden gebruikt in het productieproces. Als kwaliteitsmedewerker hecht je ook veel waarde aan de veiligheid op de werkvloer. Bovendien werk je aan voorstellen en verbeteringen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid. 

4 jaar geleden zijn wij doorontwikkeld van een QA&C afdeling naar een QESH afdeling. Onze QA Officers zijn QESH Officers geworden en de mindset van ons team is verschoven van controlerend naar ondersteunend. We spreken ook wel over kwaliteitsmedewerkers. Door niet alleen naar Quality en Control te kijken, maar ook naar milieu, veiligheid en gezondheid kunnen we de organisatie veel breder en effectiever bedienen. Vanuit deze filosofie is het werk veelzijdiger met een breed scala aan onderwerpen. Zo kan je je flink ontwikkelen en specialiseren in bepaalde onderwerpen. Word lid van ons QESH-team en maak een verschil in kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid.

Taken als Kwaliteitsmedewerker:

 • Nauwkeurig opstellen van gedetailleerde procedures, werkinstructies, CAPA’s, Change control, PQR’s en validatieprogramma’s;
 • Grondige beoordeling van de batch records van GMP+ eindproducten;
 • Uitvoeren van interne audits en kwalificaties van producenten en leveranciers;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor het vrijgeven van grondstoffen, verpakkingen en bedrukte materialen;
 • Actieve betrokkenheid bij het onderhouden, professionaliseren en implementeren van het QMS;
 • Opstellen en uitvoeren van trainingsprogramma’s;
 • Werken aan voorstellen en verbeteringen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid;
 • Mede-onderhouden van Stoffenmanager®.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons hoofdkantoor in Waalre beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een eerstehands indruk krijgen van ons bedrijf? Check op jobs.interchemie.com de vacature en daarbij interviews van je toekomstige collega’s.

Dennis Rooijmans

Supervisor QC

"Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Uitdagende en brede functie
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Uitbreiding en verdieping van je kennis en vaardigheden

We vragen

 • Een afgeronde master- of bacheloropleiding in een life science-veld
 • Kennis en ervaring met kwaliteitssystemen is een pré
 • Kennis van GMP en/of GMP+ is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal
 •  

 

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu