fbpx

Venray, Nederland

Fulltime

Volop ontwikkelingen

QESH Manager

Zie jij jezelf als de voorvechter van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid? Zoek je een plek waar jouw QESH en QA expertise écht het verschil maakt? Bij Interchemie krijg je de autonomie die je zoekt. Stel je voor: een omgeving waar jouw beslissingen direct impact hebben, waar je samenwerkt met een gedreven team en waar je de kans krijgt om je stempel te drukken op de voortdurende groei en strategie van de organisatie. Klinkt goed, toch? Lees snel verder

Jouw baan

Als QESH Manager ben jij het stuwende hart achter kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid binnen Interchemie. Jouw dag begint met een duidelijke visie en missie; je wilt impact maken op de werkvloer als leider van zowel het QESH-team als het QC-laboratorium.. Samen zorgen jullie ervoor dat onze processen naadloos aansluiten op de hoogste kwaliteitsnormen en wettelijke vereisten, waaronder GMP en GMP+.

In deze cruciale rol beweeg je je ook op strategisch niveau, waarbij je de balans vindt tussen het begeleiden van jouw teams in de dagelijkse werkzaamheden en het aansturen van projecten die de kwaliteit en veiligheid binnen Interchemie naar een hoger niveau tillen. Het vrijgeven van eindproducten en grondstoffen, evenals de coördinatie van mogelijke vervolgstappen hiervoor, behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast draag je bij aan het continu optimaliseren van processen, met het oog op de steeds veranderende wet- en regelgeving. Je hebt een proactieve rol in het begeleiden van externe inspecties en audits, en zorgt dat de voorbereiding en opvolging hiervan vlekkeloos verloopt.

Vanuit jouw ervaring en expertise kijk je verder dan alleen kwaliteit en controle. Je hebt een holistische benadering waarbij milieu, veiligheid en gezondheid centraal staan. Hiermee bied je Interchemie een breed en effectief spectrum aan ondersteuning. De functie biedt volop ruimte voor ontwikkeling en specialisatie in diverse onderwerpen. Kom aan boord als QESH Manager en zet samen met ons nieuwe stappen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid.

Taken als QESH Manager:

 • Leiderschap tonen en het enthousiaste QESH-team en QC-laboratorium aansturen;
 • Het up-to-date houden van ons kwaliteitssysteem;
 • Reviewen van rapportages zoals aangeleverd door de organisatie;
 • (Laten) uitvoeren van interne en externe audits;
 • Strategisch meedenken met de organisatie in het optimaliseren van processen;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor het in stand houden van de GMP en GMP+-erkenningen;
 • Toezicht houden op de naleving van wetgeving met betrekking tot arbeidsomstandigheden en milieu;
 • Het begeleiden van inspecties uitgevoerd door externe partijen.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons hoofdkantoor in Waalre beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een eerstehands indruk krijgen van ons bedrijf? Check op jobs.interchemie.com de vacature en daarbij interviews van je toekomstige collega’s.

Dennis Rooijmans

Supervisor QC

"Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Goed salaris
 • Riante pensioenregeling
 • Functie met veel autonomie
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

We vragen

 • Relevante ervaring in een QA of QESH positie, bij voorkeur in een productiebedrijf
 • In staat om kritisch te oordelen over rapportages en updates omtrent wet- en regelgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Kennis van Stoffenmanager is een pluspunt
 • Ervaring in leidinggeven
 •  

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu