fbpx

Venray, Nederland

Kwaliteitslab

Gave projecten

QC Supervisor

Begrijp en verklaar je het belang van clarity, chemical purity en assay waarden? Als deze termen voor jou geen raadsel zijn, dan nodigen we je uit om je expertise en leiderschap in te zetten bij de Interchemie familie als onze QC Supervisor!

Jouw baan

Je begint je dag in het lab en je kijkt naar je team van 10 toegewijde wetenschappers. Ze zijn jouw handen en ogen, de mensen die onder jouw supervisie het analytische werk tot een kunst verheffen. Terwijl je door het laboratorium loopt, creëer je een open sfeer en geef je leiding aan de groep technicians. Iedereen weet wat hij of zij moet doen, dankzij de laboratoriumplanning die jij zo zorgvuldig hebt opgesteld. Of het nu gaat om routinematige analyses of de ontwikkeling van nieuwe analysemethoden, jij hebt er al over nagedacht en de nodige plannen gemaakt.

De telefoon gaat; het is de afdeling registratie. Samen zorgen jullie voor de gewenste documentatie voor registratiedossiers, niet alleen binnen de EU maar ook daarbuiten. Terug in het lab review en geef je groen licht aan de analyseresultaten en rapportages. Elk rapport dat jouw bureau verlaat, draagt jouw goedkeuring.

Maar het werk stopt hier niet. Je kijkt naar de processen en ziet altijd ruimte voor verbetering. Misschien is er een nieuwe machine die de efficiëntie kan verhogen? Je doet gedegen investeringsvoorstellen en ziet toe op de uitvoering. Tegelijkertijd blijf je op de hoogte binnen je eigen vakgebied en onderhoud je contact met externe loon laboratoria en service providers. Dit alles doe je terwijl je zorg draagt voor en ondersteuning biedt aan het GMP en GMP+ kwaliteitsmanagementsysteem.

Verder ben je ook druk met het beoordelen van kwalificatie- en validatieprotocollen en het instandhouden van een werkomgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Kortom, je bent de ruggengraat van ons laboratorium.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons hoofdkantoor in Waalre beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een eerstehands indruk krijgen van ons bedrijf? Check op jobs.interchemie.com de vacature en daarbij interviews van je toekomstige collega’s.

Dennis Rooijmans

Supervisor QC

"Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

  • Zelfstandige functie waar geen dag hetzelfde is 
  • Zeer vaardig team en kwalitatieve apparatuur
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Uitbreiding en verdieping van je kennis en vaardigheden

We vragen

  • HBO (analytische) Chemie
  • Ervaring met High Performance Liquid Chromatography (HPLC)
  • Of andere analytische instrumenten (bijv. Titratie of spectroscopie)
  • Kennis van procedures en rapportages in een GMP en/of GMP+ omgeving is een pré
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu