fbpx

Venray, Nederland

Fulltime

Volop ontwikkelingen

QA Manager

Hoe klinkt als QA Manager een rol waar je autonoom beslissingen kunt nemen die direct invloed hebben op kwaliteitsprotocollen en compliance? Bij Interchemie leid je de QA en QC teams, voer je grondige analyses uit en speel je een sleutelrol organisatiebreed. Je impact is hier niet theoretisch; het is meetbaar en direct gekoppeld aan de strategische groei van de organisatie. Dit is de carrière progressie waar je naar op zoek bent!

Jouw baan

Je loopt het kantoor binnen en de lucht vult zich met het vertrouwde aroma van verse koffie. Het QA-team is al druk bezig, en je voelt meteen de positieve energie. Met onze goed ingerichte systemen hebben we alle tools die je nodig hebt om effectief te zijn.

Je zet je computer aan en start met het screenen van de meest recente kwaliteitsrapporten. Dankzij de slim georganiseerde databronnen, merk je al snel een kleine inconsistentie op. Hierbij komt je krachtige houding goed van pas, vooral omdat je rekening moet houden met een scala aan productgroepen, van medicijnen tot voedingsstoffen en desinfectiemiddelen.

In de middag zit je samen met de leiding van verschillende afdelingen, waaronder productie, financiën en sales. Dit is de veelzijdigheid van het werken bij Interchemie, en dat maakt je rol zo uniek. Dankzij de open communicatie en voldoende ondersteuning van zowel je team als het hoger management, ben je goed voorbereid. Met een reeds uitgewerkt plan en gedegen risicoanalyses stel je iedereen gerust, zelfs te midden van Interchemie’s dynamische groei en veranderende regelgeving.

Je dag eindigt met een teamvergadering. Hoewel de agenda vol lijkt, is er een natuurlijke flow. Je team is goed opgeleid en zelfredzaam, wat je in staat stelt je te concentreren op wat echt belangrijk is. Dit is je kans om de organisatie echt te beïnvloeden, en te benadrukken waarom het zo cruciaal is om altijd volgens de juiste regels te werken. Met een laatste blik op je agenda voor morgen sluit je de dag af.

Dit is een omgeving waar kwaliteit meer is dan een checklist; het is een gedeelde waarde en iedereen is er een onderdeel van. Hier word je niet alleen ondersteund, maar ook uitgedaagd om je volledige potentieel te bereiken.

 • Taken als QA Manager:
  Leiderschap tonen en het enthousiaste QA-team en QC-laboratorium aansturen;
 • Het up-to-date houden van ons kwaliteitssysteem;
 • Reviewen van rapportages zoals aangeleverd door de organisatie;
 • (Laten) uitvoeren van interne en externe audits;
 • Strategisch meedenken met de organisatie in het optimaliseren van processen;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor het in stand houden van de GMP en GMP+-erkenningen;
 • Toezicht houden op de naleving van wetgeving met betrekking tot arbeidsomstandigheden en milieu;
 • Het begeleiden van inspecties uitgevoerd door externe partijen.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming, actief in het produceren en wereldwijd verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Met productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen en een hoofdkantoor in Waalre, bieden we een gestructureerde werkomgeving waar kwaliteit en compliance de boventoon voeren.

Kernwoorden voor onze fabriek in Venray zijn samenwerking, continu verbeteren en menselijkheid. Bij ons krijg je de ruimte voor eigen inbreng, maar altijd binnen een helder kader van (kwaliteits-)richtlijnen en gestandaardiseerde processen. We bieden de nodige ondersteuning om je werkzaamheden met een gerust hart uit te voeren. Hierdoor is er bij ons een goede balans tussen autonomie en gestructureerd werken.

Iedereen wordt actief betrokken bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf, en je mening telt. Wil je een eerstehands indruk krijgen van onze organisatie? Bezoek jobs.interchemie.com voor vacatures en interviews met je toekomstige collega’s, zoals plantmanager Robert.

Dennis Rooijmans

Supervisor QC

"Als ik kijk naar mijn werkzaamheden dan zit er een bepaalde routine in, maar heb ik wel elke dag nieuwe uitdagingen."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Goed salaris
 • Riante pensioenregeling
 • Functie met veel autonomie
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

We vragen

 • Relevante ervaring in een QA positie, bij voorkeur in een productiebedrijf
 • Ervaring in leidinggeven
 • In staat om kritisch te oordelen over rapportages en updates omtrent wet- en regelgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Kennis van Stoffenmanager is een pluspunt
 •  

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu