fbpx

Venray, Nederland

Direct Vast Contract

โ‚ฌ1850,- / โ‚ฌ2400,-

Productiemedewerker

Kom bij de Interchemie familie als Productiemedewerker en groei met ons mee. ๐—ช๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜, ๐˜€๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐˜€ ๐˜๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป โ‚ฌ1850,- / โ‚ฌ2400,- ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฎ,๐Ÿฑ% ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Bij ons ben je geen nummertje, maar een volwaardig mens. Wees van harte welkom!

Je Functie

Samen met 2-4 productiemedewerkers en een operator werk je samen aan รฉรฉn van onze productielijnen. Op deze lijnen maken we poeders of vloeistoffen. De werkvoorbereider zet de ingrediรซnten klaar en dan moeten die ingrediรซnten gemengd worden. Dat mengsel wordt ons eindproduct in vloeibare- of poedervorm. Daarna zorg jij ervoor dat de producten in een verpakking komen. Je voorziet ze van etiket en doet ze in een doos. Deze dozen zet je op pallets die klaargemaakt worden voor wereldwijde verzending. Daarnaast help je ook waar nodig in het mengproces.ย 

Wij produceren onder de regels van GMP en GMP+ en dus onder zeer strenge regels. Het is erg belangrijk dat je je aan die voorschriften houdt. Jouw werk is belangrijk voor de kwaliteit die we produceren en die we uitstralen. De verzendverpakkingen, etiketten en productverpakkingen is het eerste waar onze klanten mee in aanraking komen. Zie jij een manier hoe het werk nog beter kan? Deel het met ons en we gaan het voortaan zo doen!ย 

Belangrijke taken:

 • Etiketteren van onze eindproducten
 • Inpakken en op pallets zetten van producten
 • Productieproces in nauw in de gaten houden of alles goed verloopt
 • Schoonhouden van de apparatuur, werkplekken en productieruimten.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons in Waalre gevestigde hoofdkantoor beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. Ons productenpakket bestaat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie in Venray ben je een mens en geen nummertje!

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Theo Creemers

Voorbereider

"Met goede zin kom ik naar het werk en met goede zin ga ik naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • โ‚ฌ1850,- / โ‚ฌ2400,- (o.b.v. 40uur)
 • Meteen vast contract
 • 12,5% ploegentoeslag.ย 
 • (persoonlijke) ontwikkeling en ontplooiing
 • Werkgever waar je als mens gewaardeerd wordt

We vragen

 • De drive om samen met ons te groeien en bloeien
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu