fbpx

Venray, Nederland

Direct Vast Contract

€ 2587,- / € 2700,-

Allround spierbundel

Je eet gezond en sport graag. Minimaal 3 keer per week hang jij in de gewichten. Squatten, bankdrukken en deadliften. Jij doet het allemaal en om te groeien denk je goed om je proteïnen. No pain = no gain. Om jezelf en deze levensstijl te onderhouden heb je geld nodig. Hoe gaaf is het als je het een met het ander kan combineren? 

Bij Interchemie ben je ongeveer 3 uur per dag bezig met zware zakken grondstoffen en hier verdien je goed: namelijk tussen € 2587,- en € 2700,- De rest van de dag ben je bezig met bijvoorbeeld laden en lossen, productie schoonmaakwerkzaamheden en op allerlei plekken in onze fabriek. Zo leer je gelijk alle facetten van een fabriek kennen en wellicht groei je door in een van de vele richtingen.

Je Functie

Wij maken diergeneesmiddelen die de hele wereld over gaan. In Venray worden grondstoffen gemengd tot een eindproduct. Bij twee productielijnen werken we met grote zakken van 25 kg of kleiner. Deze moeten in het mengapparaat worden geleegd. Hier kom jij als allround spierbundel in beeld. Jij bent ongeveer 3 uur per dag hiermee bezig. Verdeeld over de dag. De resterende uren werk je bijvoorbeeld op logistiek bij laden en lossen of help je mee met het schoonmaken van onze machines. Dit maakt de functie veelzijdig. Je ziet veel van de fabriek en leert zo goed hoe een fabriek werkt. Ook handig voor een eventuele volgende stap in je carrière. 

Wij produceren strak volgens recepten. Jij leegt de zakken van ingrediënten in de machine zodat de operators en productiemedewerkers die kunnen vermengen en verpakken. Overal waar je komt in het bedrijf zijn de collega’s blij om je te zien en dankbaar voor wat je doet. Wij werken met 2 ploegen van 6.00 – 15.00 en van 14.45 tot 23.45. 

We produceren onder zeer strenge regels en voorschriften zoals GMP en GMP+. Zo worden alle grondstoffen die binnenkomen eerst onderzocht of ze voldoen aan de eisen en richtlijnen. En je werkt met een aantal Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) om jezelf én de producten goed te beschermen.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Kernwoorden voor de fabriek in Venray zijn samen, continu verbeteren en menselijk. De mensen die bij ons op hun plek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om initiatief te nemen en dat ook durven. Daar is bij ons alle ruimte voor. Iedereen wordt bij ons meegenomen in de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij horen graag jouw input daarover en betrekken je erbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

 

Marcel Minninger

Teamleider Productie

"Ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van de groei van Interchemie. Ik ga met een lach naar het werk toe en met een lach naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Robert Martens

Plantmanager

"Niemand kan alles alleen. Ieder product dat eruit gaat, daarin heeft iedereen een rol gehad. Jij in jouw functie, de schoonmaakster en ik als eindverantwoordelijke"

Theo Creemers

Voorbereider

"Met goede zin kom ik naar het werk en met goede zin ga ik naar huis."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

  • Vast contract bij Interchemie
  • Salaris tussen € 2587,- / € 2700,- 
  • (Persoonlijke) ontwikkeling en ontplooiing
  • Werkgever waar je als mens gewaardeerd wordt

We vragen

  • Fulltime beschikbaar
  • Van aanpakken houden
  • Je hoeft niet per se een bodybuilder te zijn voor deze functie 🙂
  • Je spreekt goed Nederlands

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu