fbpx

Waalre, Nederland

20 tot 30 uur

HBO Werkniveau

HR Manager

HR Manager gezocht: Zet jouw stempel op Interchemie. Als architect van ons HR-beleid bij Interchemie, een trots familiebedrijf met vestigingen in Nederland, Estland en Litouwen, speel jij een cruciale rol in het vormen van onze organisatie en cultuur. Jij krijgt de kans om jouw strategische visie om te zetten in actie en bij te dragen aan onze duurzame groei. Ben jij klaar om jouw visie te realiseren en een blijvende impact te maken?

Jouw Functie

Jouw Baan

Als HR Manager bij Interchemie in Waalre, betreed je een wereld waar jouw expertise in HR een directe impact heeft op het succes van de organisatie. Hier krijg je de kans om het HR-beleid vanaf de grond op te bouwen, waarbij jouw visie en strategie essentieel zijn voor onze groei.

Jouw dag start met het analyseren van de HR-behoeften van het bedrijf. Je zet jouw ervaring in om een HR-strategie te ontwikkelen die niet alleen aansluit bij onze huidige doelen, maar ons ook voorbereidt op toekomstige uitdagingen. Je werkt aan het verbeteren van wervingsprocessen, ontwikkelt trainingsprogramma’s en zorgt voor solide personeelsbeheer, alles met het oog op het versterken van onze bedrijfscultuur.

In deze rol ben je een sleutelfiguur in de communicatie tussen het management en de medewerkers. Je gebruikt jouw sterke communicatieve vaardigheden om bruggen te bouwen, conflicten op te lossen en een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Jouw inbreng is cruciaal in managementvergaderingen, waar je de HR-visie vertaalt naar praktische en effectieve bedrijfsstrategieën.

Bij Interchemie staat jouw rol centraal in het bevorderen van een productieve en positieve werksfeer. Je krijgt de kans om echt verschil te maken, zowel voor de medewerkers als voor het bedrijf, en je draagt bij aan een omgeving waar groei en ontwikkeling worden gestimuleerd.

Taken als HR Manager:

 • Strategisch HR-Beleid Ontwikkelen en Implementeren: Analyseren van de huidige HR-situatie, identificeren van verbeterpunten en implementeren van een strategisch HR-beleid dat in lijn is met de doelstellingen van Interchemie.

 

 • Werving en Selectie Coördineren: het opstellen van functieprofielen, screenen van sollicitaties en selecteren van kandidaten. Advies en ondersteuning bieden aan managers bij personeelsbeslissingen. Samenwerken met externe partner mbt recruitment.

 

 • Effectief Personeelsbeheer: Opstellen van arbeidscontracten, bijhouden van personeelsdossiers, oplossen van conflictsituaties en begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

 

 • Arbeidsvoorwaarden en Compensatie Beheren: Ontwikkelen en evalueren van arbeidsvoorwaarden, beloningssystemen en bonusregelingen, rekening houdend met marktontwikkelingen.

 

 • Training en Ontwikkeling: Identificeren van trainingsbehoeften binnen de organisatie en ontwikkelen van programma’s om vaardigheden en kennis van medewerkers te verbeteren.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons in Waalre gevestigde hoofdkantoor beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen.

Met een productenpakket dat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen komen wij tegemoet aan de eisen en wensen van afnemers in meer dan 100 landen. De eindproducten gaan via zorgvuldig geselecteerde importeurs naar de eindverbruiker. In totaal werken ongeveer 300 mensen bij Interchemie.   

Onze mission statement is ‘Products and people you can rely on’.

Marc van Driel

Sales Manager

"Zo’n mate van autonomie en betrokkenheid in het hele proces van order tot uitlevering is mega gaaf! Als je altijd al eigen ondernemer hebt willen zijn, maar nog niet het moment hebt gevonden, begin dan bij Interchemie ...."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Goed salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Functie met veel autonomie
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Leuke uitdaging voor 20-30 uur

We vragen

 • Ervaring als HR Manager of in een vergelijkbare functie is een pré
 • Goede kennis van het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
 • Vermogen om nauwkeurig en zelfstandig te werken
 • Probleemoplossend vermogen en resultaatgerichte instelling
 • Teamspeler met leiderschapskwaliteiten

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu