fbpx

Waalre, Nederland

Fulltime

HBO Werkniveau

Export en Sales Support medewerker

Wij maken meer dan 100 diergeneesmiddelen en exporteren die naar meer dan 120 landen. In sommige gebieden hebben we een aanzienlijk marktaandeel en willen we doorgroeien naar de nummer één positie. Je bent betrokken vanaf de offerte tot aan het leveren bij onze klant – dit zijn voornamelijk zorgvuldig geselecteerde distributeurs met een leidende positie in hun markt. Je gaat één van onze salesmanagers tijdelijk administratief ondersteunen voor een jaar. Bij wederzijds tevredenheid kan dit verlengd worden.

Je Functie

Waar de sales manager verantwoordelijk is voor het analyseren en bewerken van de markt, het klantcontact en relatiebeheer, ben jij verantwoordelijk voor de ondersteunende administratieve werkzaamheden die daaruit voortvloeien. Van het invoeren van de offerte, het boeken van de order tot aan het leveren en afhandelen van de verkoop. Wij zijn een order gestuurde organisatie die in meeste gevallen wereldwijd binnen zes weken ‘vers’ geproduceerde diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en desinfectanten kan leveren. Jullie werken samen aan een 18-tal franstalige landen, dus als je de Franse taal machtig bent is dat een absolute pré. 

Je bent betrokken van A tot Z in het proces; naast sales support ben je nauw betrokken bij onze productieplanning in Nederland en Estland, registratie van onze producten bij autoriteiten en de logistiek. Je hebt dus een zeer verantwoordelijke en betrokken rol waarin het noodzakelijk is om een zeer strakke overzichtelijke administratie bij te houden. 

Verantwoordelijkheden:

 • Samenstellen en opvolgen offertes en tenders bids
 • Voorbereiden, boeken en sluiten van orders 
 • Controle op voortgang van productie
 • Controle op de toepassing van de juiste verpakking en labeling van producten
 • Contact met regulatory affairs over registratie producten
 • Contact met interne en externe logistiek over levering orders

 

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons in Waalre gevestigde hoofdkantoor beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen.

 

Met een productenpakket dat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen komen wij tegemoet aan de eisen en wensen van afnemers in meer dan 100 landen. De eindproducten gaan via zorgvuldig geselecteerde importeurs naar de eindverbruiker. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.   

 

Onze mission statement is ‘Products and people you can rely on’ en dit is bovendien ook het motto binnen het sales en marketing team bestaande uit ongeveer 10 collega’s die werken vanuit ons hoofdkantoor. Onze afzetgebieden zijn verdeeld in regio’s. In elke regio is een gedreven en professionele sales collega verantwoordelijk voor zijn of haar gebied.

Marc van Driel

Sales Manager

"Zo’n mate van autonomie en betrokkenheid in het hele proces van order tot uitlevering is mega gaaf! Als je altijd al eigen ondernemer hebt willen zijn, maar nog niet het moment hebt gevonden, begin dan bij Interchemie ...."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Goed salaris
 • Gedreven en professionele omgeving
 • Collega’s die klaar staan voor elkaar
 • Mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling

We vragen

 • Ervaring in B2B sales support, het liefst internationaal
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Beheersing van de Franse taal is een pré
 • Een jaar fulltime beschikbaarheid

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu