fbpx

Waalre, Nederland

Fulltime

HBO Werkniveau

Regulatory Affairs Specialist

Stap in de wereld van Interchemie als Specialist in Regulatory Affairs. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders zoals je collega’s, klanten, agenten en instanties. Als regelgeving deskundige zorg je ervoor dat ons uitgebreide assortiment van meer dan 100 diergeneesmiddelen, geproduceerd onder GMP normen, voldoet aan de eisen van regelgevende instanties over de hele wereld. Deze uitdagende functie biedt je de mogelijkheid om projecten van begin tot eind uit te voeren en met voldoening te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Interchemie ben je de dirigent van jouw succes!

Jouw Functie

Als Regulatory Affairs Specialist bij Interchemie ben je niet alleen verantwoordelijk voor één aspect, maar werk je samen met je collega’s van A tot Z aan het registreren van een breed scala aan bestaande en nieuwe diergeneesmiddelen. Jouw hoofddoel is ervoor zorgen dat registratiedossiers voor de relevante producten in de relevante landen worden ingediend. Dit is geen eenvoudige taak, aangezien we onze producten verkopen in meer dan 120 landen en een ordergestuurde organisatie zijn. Daarom werk je nauw samen met onze verkoopafdeling om de productieplanning af te stemmen op hun plannen en activiteiten op wereldwijde markten.

In deze cruciale functie is “eigenaarschap” een belangrijk sleutelwoord. Je wordt gevraagd om onafhankelijkheid en professionaliteit te tonen bij het uitvoeren van je taken. Als je aan het begin van je carrière staat, hoef je je geen zorgen te maken, want we bieden uitdagende functies en begeleiding voor jouw persoonlijke en professionele groei. We zijn er trots op dat we nieuwe RA-collega’s kunnen trainen en opleiden.

Jouw takenpakket omvat:

 • Opstellen van registratiedossiers, waaronder analytische, chemische, toxicologische, residu- en klinische studies.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van productspecifieke documentatie en het registreren van nieuwe en bestaande diergeneesmiddelen.
 • Je fungeert als contactpersoon voor interne en externe stakeholders en RA-teams.
 • Je zorgt voor regulatory input voor een passende follow-up van inspecties en audits.
 • En tot slot, blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en trends op het gebied van Regulatory Affairs en Registratie om de beste resultaten te leveren voor Interchemie en haar klanten.

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons in Waalre gevestigde hoofdkantoor beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. 

Met een GMP en GMP+ geproduceerd productenpakket dat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen komen wij tegemoet aan de eisen en wensen van afnemers in meer dan 100 landen. De eindproducten gaan via zorgvuldig geselecteerde distributeurs naar de eindverbruiker. In totaal werken ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

Marc van Driel

Sales Manager

"Zo’n mate van autonomie en betrokkenheid in het hele proces van order tot uitlevering is mega gaaf! Als je altijd al eigen ondernemer hebt willen zijn, maar nog niet het moment hebt gevonden, begin dan bij Interchemie ...."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Je eigen productportfolio met veel ruimte voor eigen inbreng. 
 • 1 dag per week vanuit huis werken
 • Reiskostenvergoeding 
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Uniek familiebedrijf

We vragen

 • Een master in een relevante studie (bijv. Biologie, Chemie, Biotechnology of andere Life Science)
 • Relevante werkervaring in Regulatory Affairs
 • Project management vaardigheden, initiatiefrijk en flexibel
 • Goede vaardigheden in Business Engels

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu