fbpx

Waalre, Nederland

20 tot 30 uur

HBO Werkniveau

HR Officer

Wil jij de unieke positie hebben om écht te focussen op de juiste mens op de juiste plek? Bij Interchemie is jouw werk het coördineren van het selectieproces, zonder de druk van de werving. Omdat wij succesvol met een recruitmentpartner werken hoef je daar niets aan te doen. Jij ontvangt met open armen onze potentiële nieuwe collega’s en begeleidt ze in het sollicitatieproces – echt mensenwerk dus. Daarnaast help je de vacaturehouders met het omschrijven van hun behoefte en om de juiste keuzes te maken. Deze functie is ideaal voor jouw werk-privébalans, aangezien je deze functie parttime, in 4 uur per dag, kunt uitvoeren

Jouw Functie

Zodra je ‘s ochtends begint, zie je meteen dat er voor elke vacature nieuwe kandidaten zijn binnengekomen. Een goede start van je dag. Voordat je de kandidaten gaat verwerken neem je nog even contact op met een vacaturehouder. Een kandidaat-chemicus wacht op reactie en jij zorgt er altijd voor dat er tijdig een inhoudelijke reactie wordt gegeven. Zoals jij al had ingeschat mag je de kandidaat uitnodigen voor een kennismaking. Verheugd bel je haar op met het goede nieuws. 

HR-directeur Arjan zet ondertussen een verse kop koffie bij je neer. Je gaat de sollicitanten verwerken. Een aantal voor in Waalre, een aantal Venray en ook Tallinn. Voor Tallinn werk je nauw samen met onze Estse HR manager. Je loopt met haar de nieuwe kandidaten door en zet gelijk acties uit. Ook vraag je meteen of die nieuwe vacature akkoord is en gelanceerd mag worden. 

Tussendoor belt een pas aangenomen collega uit Venray je op om je te bedanken voor de fijne sollicitatie ervaring. Hier doe je het uiteindelijk voor. Vervolgens geef je onze recruitment partner groen licht voor de lancering van de vacature in Estland. Je kijkt erg uit naar deze vacature, want je hebt een bepalende rol gehad om samen met de vacaturehouder het functieprofiel op te stellen. Daardoor ben je erg benieuwd naar het resultaat. 

Nadat je de nieuwe sollicitaties succesvol hebt verwerkt en gesproken hebt met collega’s in de drie locaties, ben je net op tijd voor een korte meeting met Arjan. Samen bespreken jullie de voortgang van alle vacatures. Hij complimenteert je dat je de boel strak organiseert terwijl je het menselijk en warm houdt. Job well done! 

Belangrijkste Taken:

 • Coördineren van het selectieproces, inclusief het opstellen van functieprofielen, screening van sollicitaties en selectie van geschikte kandidaten. Je adviseert en ondersteunt managers bij het nemen van beslissingen op het gebied van personeelsinvulling. De werving wordt uit handen genomen door een professionele partner.  
 • Zorgdragen voor een effectief personeelsbeheer, inclusief het opstellen van arbeidscontracten, het bijhouden van personeelsdossiers. Monitoren van verzuim en bijhouden van bijbehorende verzuimdossiers

Werkgeverskenmerken

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiende en internationaal opererende familie onderneming actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Naast ons in Waalre gevestigde hoofdkantoor beschikken wij over productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen.

Met een productenpakket dat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectie- en orale vloeistoffen komen wij tegemoet aan de eisen en wensen van afnemers in meer dan 100 landen. De eindproducten gaan via zorgvuldig geselecteerde importeurs naar de eindverbruiker. In totaal werken ongeveer 300 mensen bij Interchemie.   

Onze mission statement is ‘Products and people you can rely on’.

Marc van Driel

Sales Manager

"Zo’n mate van autonomie en betrokkenheid in het hele proces van order tot uitlevering is mega gaaf! Als je altijd al eigen ondernemer hebt willen zijn, maar nog niet het moment hebt gevonden, begin dan bij Interchemie ...."

People and products you can rely on

De mensen achter ons succes

Your Colleagues

We bieden

 • Goed salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Functie met veel autonomie
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

We vragen

 • Relevante ervaring als HR Medewerker of recruiter
 • Vloeiend Nederland en Engels
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
 • Vermogen om nauwkeurig en zelfstandig te werken
 • Probleemoplossend vermogen en resultaatgerichte instelling
 • Teamspeler met leiderschapskwaliteiten

Solliciteer nu

Stuur ons je LinkedIn URL en/of je CV en we nemen snel contact met je op

Save Job

Apply now / Solliciteer nu