Position title
Proces Operator
Description

Wil jij jouw creativiteit, ideeën en inzet volledig benutten? Bij Interchemie krijg je de vrijheid om je talenten te ontwikkelen en nieuwe ideeën te stimuleren. Onze filosofie is om persoonlijke groei en initiatief te ondersteunen. Bij ons krijg je meteen een vast contract, een goed salaris tussen €2410,- en €3150,-, en de kans om je Vapro A of B te halen. Zo kun je blijven groeien in je carrière.

Je functie

Samen met een collega werk je aan de vloeistoffen- of poederlijnen. Hier worden onze producten gemengd en verpakt. Bij ons krijg je veel vrijheid om machines en processen efficiënter en beter te maken. Wij streven naar perfectie in ons werk.

We werken volgens strenge regels en voorschriften zoals GMP en GMP+. Alle grondstoffen die binnenkomen, worden eerst gecontroleerd en onderzocht of ze aan de eisen voldoen. Je gebruikt verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) om jezelf en de producten goed te beschermen.

Je werkt precies volgens recepten. De werkvoorbereiders zetten de goedgekeurde ingrediënten klaar zodat jij en je collega's deze kunnen mengen en verpakken. Als operator ken je de machine goed, weet je hoe je deze optimaal kunt gebruiken en los je kleine storingen zelf op. Als een machine niet goed loopt, merk jij dat direct.

Wij werken in 2 ploegen: van 6.00 - 15.00 en van 14.45 - 23.45. Je werkt samen met 2-4 productiemedewerkers aan de lijn.

 

Over Interchemie

Interchemie is een snelgroeiend, internationaal familiebedrijf. Wij maken en verkopen diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en ontsmettingsmiddelen. Ons hoofdkantoor is in Waalre en we hebben productielocaties in Nederland, Estland en Litouwen. We maken onder andere wateroplosbare poeders en vloeistoffen voor injectie en orale toediening. In totaal werken er ongeveer 200 mensen bij Interchemie.

In onze fabriek in Venray werken we samen aan voortdurende verbetering. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers initiatief nemen en durven. Bij ons is daar alle ruimte voor. Iedereen wordt betrokken bij de ontwikkelingen van het bedrijf. We horen graag jouw ideeën en betrekken je daarbij. Bij Interchemie doen we alles samen.

Wil je een indruk krijgen van ons bedrijf? Kijk dan op jobs.interchemie.com. Daar vind je de vacature en interviews met een van onze teamleiders en de plantmanager.

Responsibilities

Belangrijke taken

 • Doseren van de grondstoffen (verpakkingen tot 25 kg.) volgens een voorgeschreven recept.
 • Volgen van het productieverloop en indien nodig hier de juiste acties op nemen.
 • Het goed invullen van de productieformulieren.
 • Afvullen en afwerken van de eindproducten in de juiste verpakkingen.
 • Uitvoeren van eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.
 • Ingrijpen bij machinestoringen.
 • Schoonhouden van de apparatuur, werkplekken en productieruimten.
 • Werken volgens strenge kwaliteitseisen
Qualifications

We vragen

 • Ervaring als operator
 • Vapro A of B is een pré, maar die kan je ook bij ons behalen. 
Job Benefits

We bieden

 • Salaris range €2410,- / €3150,- (o.b.v. 40u incl ploegentoeslag)
 • Meteen vast contract
 • (persoonlijke) ontwikkeling
Contacts

Wil je deze kans niet missen of heb je wellicht een vraag? Neem direct contact met ons op

Employment Type
Full-time
Duration of employment
Vast contract
Industry
Productie
Job Location
Metaalweg 8, Venray, Limburg, 5804 CG, Netherlands
Base Salary
€2410-€3150 Per month
Date posted
June 27, 2024
Valid through
August 20, 2024
PDF Export
Close modal window

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!